Opladen

Overal uw apparaten opladen zonder stopcontact met de VARTA Powerbanks

Met de VARTA Powerbanks kunt u gemakkelijk uw mobiele telefoon, tablet, GPS of andere apparaten met USB charging opladen. 16.000 mAh is voldoende vermogen voor meerdere laad beurten. Je kunt dus overal uw apparaten opladen, zonder stopcontact!

Op de VARTA Powerbanks zitten twee USB-aansluitingen. Dat is ideaal voor uw smartphone, tablet, GPS, camera, speaker of MP3 speler! Ook zit er een ingebouwde zaklamp functie op de powerbanks. Je drukte tweemaal op de schakelaar om de LED-zaklamp in te schakelen en druk nog een keer tweemaal om deze uit te schakelen.

Lithium-ion VS NiMH batterijen
Vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het grote verschil tussen NiMH (Nikkel-metaalhydride) en Lithium-ion batterijen is naast de hoge vermogensdichtheid, de langere levensduur. De Li-ion batterijen leveren dus meer energie in een kortere tijd. Daarnaast zijn li-ion batterijen 20 tot 35% lichter van gewicht en ook nog eens een stuk milieuvriendelijker. Kortom sneller en zuiniger!

Geen vakantiekiekje meer missen!
Altijd een oplader bij de hand! Of u nu op het strand ligt, bij een concert staat of gewoon na uw werk in de metro zit, met deze super VARTA powerbanks bent u altijd voorzien van stroom. Zo kunt u tóch dat mooie vakantiekiekje maken op het strand!

Pokemon Go hands on
Batterij snel leeg?
Muziek, spelletjes of GPS? Geen probleem! Een welbekend probleem, het snel leegraken van uw batterij. Vooral als u veel muziek luistert, uw GPS aan heeft staan of een spelletje speelt. Met deze VARTA Powerbanks op zak zult u in ieder geval geen Pokémon meer missen.

Weetje: Milliampère-uur (mAh)
mAh is een afkorting voor milliampère-uur. Dit getal drukt uit hoe lang een powerbank een bepaalde stroom kan geven. Een standaard adapter voor in het stopcontact heeft een output van 1.000 mA. Als u uw telefoon 1 uur oplaadt heeft u 1.000 mAh aan stroom overgebracht. Uw smartphone aan deze powerbank van 16.000 mAh aansluiten staat dus gelijk aan 16 uur opladen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.